Ramona Nerra- Olteanca stabilita in Germania, a ajuns in Semifinala Eurovision 2017 pentru a reprezenta Romania

Olteanca, Ramona Nerra, s-a calificat, duminica 12.02.2017, in cadrul galei live de la „Eurovision Romania 2017”, reusind sa treaca cu brio de prima etapa, unde s-a inscris in selectia nationala pentru Concursul Muzical Eurovision 2017 din Romania, cu piesa „Save Me”.
Ramona Nerra, Cristina Vasiu, Tudor Turcu, Elize&No Stress, Ana Maria Mitrica, Instinct, D-Lema, Ilinka& Alex Florea, Tavi Colen & Emma, Zanga, Maxim, Eduard Santha, Alexandra Craescu si Xandra, ei sunt concurentii ce ii vom urmarii in semifinala din 26 Septembrie, insa doar zece dintre acestia urmand sa mearga mai departe in finala Selectiei Nationale Eurovision Romania, din 5 martie.
Auditiile pentru preselectia din acest an au durat doar trei zile, timp in care concurentii au interpretat piesele live, o premiera a Selectiei Nationale.

Am vrut sa evitam surprizele ca, de exemplu, o piesa buna sa nu aiba o interpretare pe masura. Sau ca un interpret cu foarte multi fani, dar fara o piesa puternica, sa fie trimis in etapele finale ale concursului. Astfel, am decis ca unui juriu de specialisti sa ii revina sarcina de a alege cele mai bune compozitii in cele mai bune interpretari, in urma auditiilor live, a declarat Iuliana Marciuc, producatorul evenimentului, la incheierea show-ului.

Eurovision Romania a inregistrat, o noua premiera, in seara de 12 februarie 2017, juriul dezvaluind numele tuturor semifinalistilor Selectiei Nationale intr-un show live, pe TVR 1, TVR 2, TVR HD, TVR INTERNATIONAL si online pe TVR+.

  

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *