O altfel de sedinta foto

 Totul a inceput cu o idee simpla si banala, pana cand ideea a prins viata
Mai acum doua saptamani vorbeam cu Corina de la Floraria Nela, sa venim cu ceva nou si sa ne promovam impreuna eu cu ale mele poze ea…cu florile. De la idee pana la a pune in practica nu a durat prea mult.

Acum doua saptamani m-am intalnit cu Corina de la Floraria Nela, la o cafea si din discutie, in discutie a venit vorba de pasiunea ei pentru flori, o pasiune preluata de la parintii ei, care se ocupa de aceasta florarie de mai bine de 20 de ani, deci am putea spune ca se pastreaza traditia.

Cum pe retelele de socializare se anuntau Zilele Craiovei, mi-a suras o idee, care si ea a imbratisat-o cu drag alfel nu ar fi imbracat-o si nu ar fi intrat in hora, sa realizam o rochie numai din flori naturale.

Dupa ce am pus totul pe hartia virtuala, ce ne-ar trebuii pentru a realiza rochia, am inceput sa cerem ajutor in stanga si in dreapta, asa ca am apelat la varianta suna un prieten defapt au fost 2 prietene (Andra si Andreea) de la Atelier Verssai Design, cu care ne-am sfatuit cam ce flori ar fii mai bine sa punem pe rochie, sa dureze mai mult sa nu fie nici prea grea etc. (detalii tehnice).

Pentru ca ideea era de a ne promova amandoi, am apelat ca de fiecare data la Camera Media sa ne ajute cu realizarea si printarea flyerelor.

Dupa ce toate materialele au fost gata, am mers in Piata Mihai Viteazul, din Craiova, unde aveau loc Zilele Craiovei, pentru a ne duce planul la bun sfarsit.

Pentru ca nu vreau sa va plictisesc cu vorba multa, puteti urmarii cateva poze pe pagina de facebook: /fotografevenimentecraiova sau aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *