Nikon D850

 Nikon D850-fotograf evenimente craiova

Nikon are placerea de a anunta dezvoltarea modelului care va reprezenta urmatorul nivel in fotografierea in format FX de inalta rezolutie si la viteza ridicata, prin lansarea mult asteptatului model Nikon D850.

Pentru cei care fac compromisuri in privinta versalitatii si a calitatii exceptionale a imaginii, pentru fotografii profesionisti sau aspiranti, pentru pasionatii care fotografiaza peisaje, evenimente sportive, moda si nuntiNikon D850, este un instrument remarcabil.

Nikon D850, este succesorul aparatului Nikon D810, care a fost elogiat pentru capacitatea de redare clara si curata, precum si pentru caracteristicile tonurilor bogate.

Acest nou si puternic aparat foto digital SLR in format FX este proiectat cu o gama de noi tehnologii, caracteristici si imbunatatiri ale performantelor, care sunt rezultatul direct al feedbackului primit de la utilizatori de-a lungul anilor, utilizatori care nu asteapta decat performante maxime de la echipamentul lor de fotografiat.

Nikon D850 va depasi asteptarile fotografilor care cauta noi posibilitati de fotografiere la rezolutie inalta si la viteza ridicata, pe care doar un Nikon de acest calibru, completat de obiective NIKKOR, le poate oferi.

*Informatiile despre lansarea acestui produs vor fi anuntate la o data ulterioara.

Sursa: www.nikonisti.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *